RADAR COVID

Aplicació dissenyada i dirigida per la Secretaria d’Estat de Digitalització i intel·ligència Artificial del Govern d’Espanya per ajudar a evitar la propagació del coronavirus (COVID-19).

Radar COVID t’avisa de manera anònima del possible contacte que has pogut tenir durant els últims 14 dies amb una persona que hagi donat un resultat positiu utilitzant la tecnologia Bluetooth.

regla de les 3 emes

mans netes

Compleix amb la teva higiene i ajuda a evitar l’expansió del virus amb un acte tan simple i quotidià com rentar-te les mans!

mascareta

L’ús de mascareta ajuda a la reducció de casos COVID-19, normalitzi el seu ús i ajudi a la seva desaparició.

masks-5025491_1920

dos metres

El distanciament físic és una important mesura davant la COVID-19. Respecti-la per poder continuar amb l’avanç contra la pandèmia.

restriccions

foto a mesures

illes balears

A les Illes Balears es regeixen per un mètode de mesures de protecció per nivells, on a cada illa hi ha unes mesures diferents.
Última actualització: 13 de Març.

catalunya

A Catalunya hi ha hagut canvis a les restriccions que estaran en vigència fins al 28 de Març, i es prolongaran si tot va bé.

comunitat valenciana

La Generalitat Valenciana va establir unes noves mesures el passat 1 de Març especificant sobre aspectes com les terrasses, les agrupacions, la mobilitat i els comerços.